Bilder från Almedalsseminariet

by Jeanette on 19 juli, 2012

Jeanette Fors-Andrée om kriskommunikation och krishantering, och Camilla Eriksson om retorik och retorisk påverkan.

Första delen av seminariet belyste det senaste årets mest framträdande politiska kris ur ett kriskommunikativt och retoriskt perspektiv. Vi syftar förstås på Håkan Juholt. Jag identifierade och analyserade vissa moment som sedan Camilla tittade närmare på från en retorisk synvinkel.

I andra delen av seminariet samtalade vi med Per Schlingmann (M) om politisk kommunikation. Vad är egentligen en politisk kris? På vilket sätt spelar mediadramaturgin sin roll? Och vilka utmaningar ser Per i sitt strategiska arbete inom Moderaterna?

Ha en riktigt fin sommar önskar Jeanette och Camilla

Leave a Comment

Previous post: